You are currently viewing В Созопол през лятото и във форма – да!

В Созопол през лятото и във форма – да!

Ако си като мен запален/а по спорта и по-конкретно фитнеса, сигурна съм, че винаги търсиш и се интересуваш има ли място, където може  да спортуваш, дори когато почиваш някъде в планината и на морето …..

Е, аз вече знам и ти споделям, че има едно хубаво място край Созопол, където можеш да тренираш любителски и/или професионално спрямо целите си докато се наслаждаваш и на почивката си.

Щастлива съм, че заедно с  Христо (моя съпруг) станахме част от откриването и развиването на новия фитнес център в Green life Beach Resort Sozopol  https://www.greenliferesorts.bg/bg , който по мое лично мнение допълва перфектно целия комплекс. Няколко години почивам там в период на състезателна подготовка и вече пълноценно мога да провеждам своите тренировки там.

Който ме следи в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук, със сигурност вече се е запознал с новия фитнес център. Толкова сторита и постове ви споделях това лято, за да ви доближа максимално до мястото, до тренировките ми, както и до тези на моите клиенти.

Искам да ви разкажа и за една интересна платформа, която видях за първи път – нова модерна конструкция Outrace от Technogym, разположена вътре в самия фитнес с микс от компоненти и аксесоари за гъвкави тренировки – от функционални, през кондиционни до вдигане на тежести. Така можеш да излезеш изцяло от твоята  рутинна тренировка и да рестартираш и “шокираш” тялото с нещо различно или да адаптираш твоите упражнения с леки изменения в техниката и екипировката. От опит ти споделям, че тази “промяна” ще се отрази положително на формата ти.

Аз например така поддържах форма това лято – освен с използването на класическите фитнес уреди и свободни тежести, и с новата комбинирана платформа, за която вече ви описах.

Уредите са Technogym от https://www.atama.bg/about Христо има сериозен опит и познаниия от дългогодишната си практика като персонален треньор и с участието си в подбора на фитнес оборудването, сме сигурни, че нищо няма да ти липсва там.

Споделям и още малко полезни неща за теб като това, че фитнес залата работи през летния сезон и освен за живущите и летуващите в комплекса, тя е отворена и за външни лица. Ако си в района на Созопол следващата година, ти препоръчвам да ни посетиш дори и само за една кардио сесия, защото гледката към дюните и морския бряг е много приятна, поне за мен и по мнение на всички, които са използвали кардио зоната това лято.

Аз и Христо ще бъдем отново там, за да тренираме както себе си, така и да провеждаме своите индивидуални персонални тренировки с клиенти. Ти също може да се присъединиш към нас като се свържеш с мен тук или в социалните ми мрежи, които ще оставя най-отдолу.

Обичам лятото и морето, и го очаквам с нетърпение всяка година. И въпреки че идва зима, аз ще продължавам да поддържам формата и да я подобрявам за следващия сезон.

Знам, че всеки иска да направи своята промяна. Така че, когато си готов/а, аз те очаквам и действаме. Повече информация за моите фитнес услуги тук: Packages – Yoana Zhilkova

Чао,
Йоана