You are currently viewing Месецът на интервютата – част 2

Месецът на интервютата – част 2

Когато те поканят в някой популярен подкаст, чувството е  WOW. Особено и ако си негов фен, както в случая с мен. Бях на гости на Цанов – Напред и Нагоре в YouTube.

Споделям ви няколко интересни факта от гостуването ми на 16 юли:

  • Водещият е много добър в работата си! Начинът, по който се изразява определено въздейства силно, гледайки неговите видеа.
  • Студиото е много мъничко, наистина много. Беше учудващо как побра трима от най-добрите ни бодибилдъри в България и не само с общо тегло  над 350 кг  – Димитър Димитров, Добри Делев и Станимир Етов.
  • Аз се самоопределих като “момичето на късмета”:))) Късмет не знам дали донесох, но бях поканена като професионален състезател и атлет , който да се включва с коментари по темите, които се обсъждаха, асистирах и на водещия. 
  • Въпросите бяха поднесени от моя милост, теглеха се като томбола. Темите бяха разнообразни, но свързани със спорта и мускулите разбира се. Беше интересно определено!
  • Имаше много смях в студиото, наистина мнооого.
  • И да, в чашите наистина имаше уиски 😉

Не пропускайте да изгледате безплатната версия, която е около 30 мин. Оставям линк отдолу. А ако имате абонамент, ще се насладите и на цялото необработено видео, което надхвърля един час.

Гледайте тук: https://youtu.be/T7nEkWmA5qc

Аз разбира се ще кажа едно голямо Благодаря за поканата! Беше вълнуващо и незабравимо за мен. Много се смях и след като изгледах цялото видеото в YouTube.

И не на последно място, имах честта да измеря може би най-голямата ръка в България на Станимир Етов – която междудругото познах че е 58 см! Добра съм, нали?