You are currently viewing Месецът на интервютата – част 1

Месецът на интервютата – част 1

Ако ме следите в социалните ми профили в Instagram и Facebook, със сигурност знаете, че този месец гостувах на няколко места.

На 9 юли заедо с Христо Жилков, моят съпруг и треньор (оттук нататък в следващите блог теми ще го наричам просто Ицо 🙂 бяхме поканени да бъдем гости в сутрешния блок на Euronews Bulgaria.

Поводът  беше стартът на състезателния сезон за мен и завръщането от последното ми състезание в Италия – Sheru Classic Italy 2022, където цели два пъти завоювах златото в Бикини дивизията. Това състезание ще остане като едно от най-силните в спортната ми кариера до този момент, заради броя на участничките в категориите, високото ниво, което показаха заедно с мен на сцената и това, че аз бях призната и оценена именно от вицепрезидента на NPC WORLDWIDE  и  IFBB Pro League – Tayler Manion, който беше дошъл специално от USA. С участието на американски съдии в Европа тази година се цели фиксиране на критериите и оценка на всяка от категориите като се стандартизират с тези в  USA.

Времето в Евронюс беше ограничено, все пак бяхме на живо и не успяхме да се разгърнем много, но мисля, че се получи интересен разговор.

Темата: В разгара на лятото – какви са тайните на красивото тяло ще ни кажат атлетът Йоана Жилкова и треньорът ѝ Христо Жилков, които завоюваха 2 златни медала на международно състезание в категория „бикини фитнес“ в Италия. (текстът е взет от www.euronewsbulgaria.com)

Може да гледате цялото интервюто в YouTube канала ми “Yoana Zhilkova”, като последвате този линк: https://youtu.be/9_WpS3vYlCU

Благодарим за вниманието и поканата. Беше удоволствие за нас! След ефир трудно си тръгнахме, защото разговора продължи на много теми с най-усмихнатата  и лъчезарна водеща, която съм виждала някога  – Диана Радева.