You are currently viewing ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ СВЯТ –  www.yoanazhilkova.com

ДОБРЕ ДОШЛИ В МОЯ СВЯТ – www.yoanazhilkova.com

Щастлива съм да ви видя тук ♡ 

Дълго мислих каква да бъде първата тема в моя блог и избрах тя да е за проекта ми, който създадох специално за вас с много любов идваща от моята страст  към спорта и балансирания, и здравословен начин на живот. 

www.yoanazhilkova.com е мястото, където съм събрала моя личен опит с храненето, физическата активност, възстановяването и грижата за здравето за мен и за моето семейство, и сега го споделям с вас. Още със старта на моята спортна кариера през 2019 вие момичета/дами искахте да тренирате с мен и да промените освен телата си, и начина  си на живот. Ето че този момент дойде, когато наистина мога да ви помогна с опита си да постигнем заедно вашите целите. Именно сега давам приоритет на онлайн фитнес коучинга, като през цялото това време аз работех избирателно с клиенти, защото фокусът  беше върху трупането на още и още професионален и личен житейски опит. 

Напълно разбирам нуждите, чувствата и желанията на жените  защото и аз съм като вас  – жена със своите силни и слаби страни, емоции, добри и лоши дни, мечти, проблеми, майка, съпруга. Това, което ще получавате тук не е просто една тренировъчна програма или хранителен план, а много повече – как да живеете и балансирате между грижата за себе си и ежедневието, съвети, трикове, идеи за храненето, пазаруването, приготвянето на храна за вас и семейството ви, как да се  възстановявате, релаксирате и да подобрявате здравето си, изобщо цялостен лайфстайл коучинг.

Тук  ви споделям кратко описание за това какво да очаквате от моя сайт. Стартирах този проект с идеята да е разбираем, ясен и добре систематизиран без излишна информация, за да намирате бързо това, което ви трябва. В днешното забързано време, всички имаме нужда да откриваме точните за нас неща лесно и на момента. 

▪︎ НАЧАЛНА СТРАНИЦА – от там вие достигате до всички раздели в сайта –  услугите, които предлагам, блога ми, страница с моята история, галерията, контакти и вход към приложението, което се разработва в момента. От всяка друга страница вие може да се върнете на началната,  отваряйки менюто в горния десен ъгъл или кликвайки върху логото ми. 

▪︎ ТОП ПОЗИНГ и ФИТНЕС  ПАКЕТИ – на началната страница са изложени моите най-търсени услуги. Под тях имате опцията да закупите или прочете още. Отваряйки дадения пакет ще получите цялата  нужна информация  за него, което ще ви помогне в избора ви. Най-важната информация е изнесена в няколко икони под текста за по-голямо удобство. 

Под разглеждания пакет в карусел ще откриете и всички останали възможности като фитнес/позинг пакети,  които също може да разглеждате индивидуално. 

УСЛОВИЯТА НА ПОЛЗВАНЕ към всеки пакет, за ваше удобство се появяват в допълнителен прозорец, който по всяко време може да бъде отварян и затварян без да излизате от страницата на която сте. 

▪︎ВХОД  към  уеб  приложението на app.yoanazhilkova.com (в процес на разработка) – вие ще имате на разположение  ваше лично място, което спокойно можем да наречем и дневник  защото там ще може да проследяваме заедно вашия прогрес дали в позирането, дали в промяната на тялото спрямо заложените цели. Ще може да получавате и обратна връзка на база ваши видеа и снимки, които  ще качвате в приложението. Но за него ще отделя специална тема в блога, когато стане готово.  Към момента ще комуникираме по имейл/телефон и др. приложения удобни и за двете  страни. 

▪︎БЛОГ – никога не съм си мислила, че толкова ще се радвам да имам блог и да пиша, но наистина е страхотно, защото ще  имам място, където мога да се разгърна по най-различни теми базирани  на моя житейски опит, които със сигурност  ще са ви полезни по един или друг начин.Така че следете, аз също ще ви напомням  за блога и в моите социални профили. 

▪︎ЗА МЕН – докоснете се до моята история и научете повече за мен. 

▪︎ГАЛЕРИЯТА съдържа мои подбрани снимки в три раздела: фитнес, състезания и фотосесии. 

▪︎КОНТАКТИ  и ЛИНКОВЕ –  всичко  е събрано на едно място –  електронна поща и  социални профили – Instagram, Facebook, YouTube. Ще ги откриете на всяка страница в www.yoanazhilkova.com най-отдолу за ваше удобство и бърза връзка с мен. 

▪︎ОБРАТНАТА ВРЪЗКА – в началната страница съм споделила и  малка част от коментарите на мои клиенти за съвместната ни работа. 

▪︎ FAQ или ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ – там ще откриете отговорите на всичките си въпроси. Постарала съм се да съм максимално изчерпателна, за да ви бъде удобно на вас в търсенето на допълнителна информация във връзка с позинг и фитнес коучинга. Но ако не откривате въпроса си в списъка, то не се колебайте и ми пишете.

PS: това е началото,  оттук нататък ще се развиваме още! Мотивирана съм от вас момичета☆  Ще ви подготвям нови, интересни  и полезни теми в блога, ще ви питам какво пропускам и от какво имате реално нужда, ще разработвам нови функции за сайта и Уеб приложението, нови програми за тренировки, хранене и позинг и много повече.

Пожелавам ви приятен престой в www.yoanazhilkova.com