You are currently viewing Balkan Grand Prix 3 2022

Balkan Grand Prix 3 2022

Тази есен се проведе третото издание на турнира Balkan Grand Prix към NPC WORLDWIDE. 

След като участвах в първия турнир през 2021, реших да взема участие и в третия по няколко  причини. Намирах се в период между няколко  състезания, тоест във готова  състезателна форма. Състезанието се провеждаше в София, България – буквално под носа  ми. Турнирът имаше награден фонд, което беше сериозен стимул да дам всичко от себе си и да го спечеля. Рядко има парични  или каквито и да било други награди на състезанията. Харесвам самото състезание и  чисто като организация, отношение, награди. И не на последно място – у дома  могат да дойдат да ме гледат и подкрепят семейство, приятели и близки. Благодаря  ви, че бяхте там и ме подкрепяхте от начало до край. Чувство е неописуемо!

2

Отнови спечелих злато в категорията си Bikini class C и завоювах  абсолютната титла в Бикини категорията за втори път.

Този път получих и корона към всички  подаръци. По традиция в Америка награждават с корони и ето, че и в Европа се пренесе тази традиция. Красиво е, особено за Бикини дивизията.

Чувството беше страхотно,  а с децата се шегувахме, че мама вече е принцеса. Беше много смешно и забавно  прибирането ми, защото  короната беше на главата ми  през цялото време, дори вече преоблечена с анцуг и маратонки

3

В YOUTUBE е качено видео от състезанието. Оставям линк:

https://youtu.be/YZZo0qPtl-c

4

Момичета и момчета, възползвайте се от всяка възможност по пътя към вашите мечти. Давайте всичко каквото зависи от вас и знайте, че нещата се случват рано или късно, но се случват!

До скоро!